Hoe ’t begon

Het begin…..
Op 22 november 1988 werd onze eerste Golden geboren. Mijn zoon was toen 6 jaar. We waren allebei dol op dieren en wilden graag een kameraad. Na 3 weken mochten we gaan kijken en ja hoor het was    liefde op het eerste gezicht. We gingen voor een meisje en noemden haar Olga. In januari 1989 mochten we haar ophalen.
Haar koosnaam werd al snel Ollie. Zo is de liefde voor de Golden Retriever ontstaan.
Na 13 jaar hebben wij afscheid van haar moeten nemen, maar ze bleef altijd in ons hart.
Er brak een drukke tijd aan en er kwam geen nieuwe Ollie!
Nu heb ik samen met mijn partner Jos weer meer tijd en het gemis van mijn geliefde Golden bleef altijd hangen. Via de rasvereniging     kwamen we bij Hans en Marion       Hamacher van de Suëstra Goldens   terecht. Zij hadden precies wat ik zocht, Goldens met een heerlijk    karakter en een gouden kleur. Bij de kennismaking was er meteen een klik ….. de warmte, de passie en de liefde voor hun Goldens, dat was wat ik zocht.
Op 27 mei 2009 werd er een Suëstra-nestje geboren en er was voor ons een meisje bij. Dolgelukkig zijn we haar op 18 juli gaan           ophalen. Zij kreeg van ons de naam Djiba.